
Tokaj-Hegyalja Egyetem részvétele a Sárospataki Hegyközség borversenyén
A Sárospataki Hegyközség által szervezett XXI. Sárospataki borversenyen 257 tétel bírálatára került sor. A borbíráló bizottságokba több egyetemi munkatárs is felkérést kapott. Az izgalmas munkában a Tanuljunk Tokajul! nyári egyetem külföldi diákjai is bekapcsolódtak néhány minta erejéig.
A jó hangulatú, magas színvonalú szakmai versenyen oktatónk, Varga Laura 2019-es évjáratú Yes Chef furmintja a Sárospataki Diákok bora különdíjat nyerte el.
A Tokaj-Hegyalja Egyetem különdíját pedig a „Legjobb száraz bor” kategóriában a Tolcsva-Bor Kft. 2018-as évjáratú száraz szamorodnija kapta.
Gratulálunk!
Hír: Csatlósné Komáromi Katalin
Fotó: Tamás István