
I. helyezett lett a Tokaj – Hegyalja Egyetem Fúzió csapata a Bodrog – Party – Gasztro Vásár és Főzőversenyen.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye és Sárospatak Város Önkormányzata által szervezett versenyen a csapat egy újra gondolt paprikás csirke étel különlegességgel indult. A tányéron a hagyományos elemeket ötvözték a mai modern technológiával.
A végeredmény így egy szuvidált csirkecombból készült paprikás lett, melyet kapros túrógombóccal, savanyított mustárkaviárral, uborka salátával és tejföl habbal tálaltak. Hozzá megfelelő tokaji bort kínáltak.
Gratulálunk a csapatnak! Csapattagok: Hogya Orsolya, Varga Laura, Rozgonyiné Dr. Drotár Nikoletta, Kneip Antal, Szabó Zsuzsa, Farkas Dorina.
Hír és fotó: THE